Hyrja - Libri i mysafirëve - Foto - Lajme - Muzik&Clips - Chat - Linket - Ocasionet - Kontakt

 

Me madhë të thellë të purkujton Eshtref-Gareci që sot me 16.12.2006 që pa prit e pa kujtu një dorë zezë ta shkurtoj jetën ty oh shokë i imë por ishe edhe si prind i im dhe shkove pa ma thën Lamtumiren e fundit

Designed by Shaqiri Rabit // © Copyright 2006 by Shaqiri