Hyrje - Libri i mysafirëve - Foto - Lajme - Muzik&Clips - Chat - Linket - Ocasionet - Kontakt

 
 

                                             Klipat               Muzikë               Humor

Formatoj, reinstaloj PC. Dhe bëjë Websit.

Plaku në Autobus

kishte hyp ni vajz ne autobus ,i afrohet ni plak afer dhe plaku po e kshyr pse nuk pi ja lishon venin,dhe filloj plaku po i mshon krrylkes tak tak tak kjo ka po i thot o migj pse sja ki vnu ni gum krylkes mos me kersit plaku pi thot pse aj baba jot nuk ja ka vnu k...it ni gum e stkish ba ty hiq eisha ulur une ne vend tandin.

 

Ja sishte Dashurija e qeraherit me Baballart tanë


E pyët baba djalin: Më thuaj, bire a do të dëshiroje një vëlla a një motër të vogël?
Dua vëlla ia kthen djali.
Shumë mirë, për disa muaj lejleku do të sjell ty nje vëlla.
Ouuh babë, duke e pasur nonën kaq të bukur, shatë çoij dreçi të bëshë dashuri me lejlekun? tue pasun nonën

 

Gruaja Mjekut në Deti

Shkon gruaja e mjekut në Durrës për pushimë.Me vete e merr edhe fëmiun e vogël.Kur kthehet po e pyet burri?
-Si kalove grua në deti?
-Shumë mirë-burr.
-Djali a u mërzit?
-Jo ,tërë ditën është shoqëruar me një ushtar të UçK-së.
-Ashtu djali im.Ushtarët e UçK-së kanë qenë trima.
-Jo valla babi - përgjigjet djali-ata ishin frigacak?.Si vinte mbrëmja ai ushtari frigohej me fjetë vet dhe vinte e flinte me mamin

 

Sekretarja me ide

a sekretarja e re komplet nudo futet në zyren e dretorit dhe me te qeshur i thotë : -Zoti drejtor sae pashë gruan tuaj që parkoj makinen në anën tjetër të rrugës . Për 3 min ajo do të jetë këtu .Si do tja bëjmë ? Të rri këtu apo do të vendosësh të më rritësh rrogen apo tapriti gruan tënde këtu ?!

 

Drejtori - sekretarës

Ne se nuk të vjen keqë -- i tha drejtori sekretarës së re të sapoardhur , -- dua të vej në djeni për disa gjëra . Kompjuteri është në dispozicionin tëndë për të bërë gjithshka që nuk di të bëjë një grua . E ti nga ana jote , ke për detyrë të bësh atë që nuk di të bëjë një kompjuter për nji njeri!!!!!!

 

Çka është Dashurija

pevet vajza nanën e vet për shum gjana edhe në fund pe vet nani shka ashtë Dshurija pomendohet nona e vet se si meja spjeguen masmirti e malet me kuptuen ajo edhe i thot ndëgjo vajza ime Dashurija asht si kopshti me lule po bone hyre në to ungule.

 

Politikani dhe Këngtarja

Para ca ditësh në nji ahëng nji politikan yni i afrohet nji këngetares tonë dhe i thotë:
-a ma kishe jep për nji milion Euro
Ajo menjiher shikoi anash ,mbrapa dhe u fut më të në nji dhom të hotelit .
Politikani ju afru dhe po i thot :
-a po ma jep për 100 Euro
Ajo u kthye e po bertet ej a e di ti se kush jam unë .
Politikani
-,po po lavire , veqë po bajë pazar për çëmim………

 

Tregtija dhe kodi


punojshim me kere të vjeter për export edhe ditperdit umpysnin familja edhe shoqrija apokom fitim site shqiptartë mo edhe nji dit ithash ej dëgjoni se kom meju treguen se sindodhë me neve tregtart.
UKULU- MUNGULU- TUNGULU E MBRAMJE BON AMIN. Se tan diten njonen eki honger edhe kjo asht evertet për tregtart ok mos i vetni mo.

 

Papagalli edhe shitësi

Ishkuen njoni në afrik edhe duke shatitë nëpër pazar peshef nji shitës poshet papagdha edhe e vet sa kushton papagalli shitsi ithot 500 euro po shum shtrejt koa popo ki dinë me fol ah okj e bleu papagallin .Duke ecen nëpër pazar pe shef edhe ni qeter shits tu shit? Pe pytë kasa iki papagallat aij i tha cil pedo se sjon kejt ni çmië poçat ngat tije po 500 euro poshtrejt koka popo ki dinë me shkrujt ah okj e blejti edhe ket, duke shetitën nëpër pazar ja edhe nji tjetër shitës duke shitën edhe pe pytë për çmimin e njonit që ishkon tuj nejt në deg masnalti sa asht ajë aqenalt ithot 1000 euro ej po shumë shtrejtbre po shadin ajë për 1000 euro hiqkurzho qyshbre aqë shtrejt e sdin kurzho popo ki oshtë shefi i ktinve shajkiblehë ka 500 euro.

Po edhe ithot siata tutë në kosov sdin kurzho po jon shefa të atinve që dinë.

 

Mjeku

Para se me ardh te une, a keni qen te najkush tjeter? Kam qen n`barnatore - po pergjigjet pacijenti doktorit. N`barnatore? Tregom pash zotin, qvar budallakije t`ka thon aj. M`tha me ardh te ju - u pergjigj tipi.

 

Pëlakatë

Kishin vdek dy plaka edhe pi çojn te xhebraili me i gjykuen se shakan boen neket botë të mirat edhe të këqijat epysin të parën shaki bohen në ketë botë un e kom nguen burin shamkathon edhe kurzho pa izën e atine skom bohën okj çone në xhenet e tani pe pysin tjetrën e ti hallë shaki bohen në ket botë ajo i thotë une kurxho të keqe skomë bohë kushmaka lipen jakom dhonë ketë kthene temas se kanevoj ala tjer njerzë për mi knaqë.

!!!Këtu mos prek!!!

Designed by Shaqiri Rabit // © Copyright 2006 by Shaqiri